top of page

Sunt Ema și-mi place să spun că mă reconstruiesc în fiecare zi. Îmi place să pun în cuvinte ceea ce emoțiile inspiră, și asta pentru că mă ajută să mă descopăr și să merg mai departe.

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv- comportamental și practic cu pasiune ambele profesii. Fiecare reprezintă o parte la fel de importantă a mea, care m-a învățat să creez un spațiu unde, până și cele mai mari temeri, cele mai asurzitoare furii se pot manifesta, unde tu poți fi tu, împreună cu emoțiile tale.


Eu știu că noi, ne asemănăm foarte mult. Înțelegerea că suntem și vulnerabili, și puternici reprezintă componenta care stă la baza empatiei mele pentru tine și care mă ajută să îți acord ajutorul potrivit pentru a-ți depăși fricile, de a te conecta și de a-ți aminti de tine.
Mă fascinează și mă inspiră, să fiu martoră renașterii din cenușă a fiecărei persoane, cu fiecare ședință, cu fiecare pas spre ea însăși.

 Mă aștept să fii curios, poate temător, așa că te invit într-o călătorie unde împreună cu  fricile tale, îmi poți spune, cum ești tu?

IMG_1957.jpg

DESPRE MINE

bottom of page