top of page

SERVICII

Şedinţele de consiliere psihologică, atât faţă în faţă cât și în mediul online, implică întâlnirea dintre client şi psihoterapeut, între care se va lega o relaţie terapeutică bazată pe încredere, pe empatie, pe confidenţialitate şi mai ales pe sinceritate.

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Discuția care duce la impas începe de obicei printr-o atitudine de denunțare: unul sau celălalt aduce în discuție ceva ce nu îi convine, făcându-l pe celălalt responsabil sau lăsându-i impresia că într-un fel sau altul a contribuit la nefericirea sa. Este ca o lovitură puternică ce-l mobilizează pe cel criticat să reacționeze profund, dăunând astfel atât celui ce le trăiește, cât și celui ce le suportă.


În cadrul terapiei, cuplul își identifică tiparele negative și învață să comunice într-un mod mai profund și mai vulnerabil, apar noi cicluri de legătură și ciclurile negative sunt înlocuite. Aceste cicluri pozitive devin apoi auto-întăritoare și creează o schimbare permanentă.

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

Cel mai frecvent cadru pentru consiliere este întâlnirea individuală. Indiferent de îngrijorarea sau cantitatea de suferință cu care te-ai putea confruntă, consilierea individuală s-a dovedit a fi eficientă. Îți ofer un loc sigur în care preocupările și problemele sunt discutate deschis, într-o atmosferă confortabilă, fără judecată și de susținere.

EVALUARE PSIHOLOGICĂ

O evaluare psihologică clinică constă într-un interviu realizat de un psiholog clinician cu adăugarea unei game de instrumente de testare pentru a evalua și determina abilitățile/inteligența cognitivă, tipul de personalitate și comportamentul, dar poate evidenția și dacă este vorba de psihopatologie (depresie, tulburări de anxietate), tulburări de personalitate).

PSIHOTERAPIE ADOLESCENȚI

Pentru adolescenți, acest moment al vieții poate fi dificil de navigat. În mod natural, există multe schimbări, decizii și presiuni asupra adolescenților din societatea noastră. Viața poate fi palpitantă și eliberatoare și poate, de asemenea, să coboare pe căi nedorite, dificil de gestionat.  Sunt aici pentru a veni alături de adolescentul tău, pentru a-i asculta problemele și dorințele. Fie că adolescentul tău trece prin depresie, anxietate, furie, durere, probleme de stimă de sine, dependență sau altele, serviciile de consiliere pentru adolescenți vă pot ajuta.

TERAPIE DE FAMILIE

Familia este un sistem în continuă schimbare, iar psihoterapia îi ajută pe membrii săi să îmbunătățească comunicarea, să rezolve conflictele și să reducă stresul. Toți membrii unei familii pot participa la procesul de terapie, sau numai cei care doresc, cu scopul de a învăța abilități de îmbunătățire a relațiilor și de a depăși momentele stresante, chiar și după terminarea terapiei.

DE STIUT...

  • Programările se anulează telefonic de către client cu 24 ore înainte. În caz contrar, ședința programată și neonorată se va achita. Prezența la cabinet/ întâlnire online, se face respectând ora stabilită. În cazul în care, din diverse motive, veți întârzia, sunteți rugați să anunțați acest lucru.

  • Întârzierea la ședința programată, nu va fi recuperată prin depășirea timpului alocat ședinței, ci duce la scurtarea acesteia.

  • Pentru consultaţiile on-line plata se face în avans, după confirmarea programării, prin virament bancar.

IMG_1976.jpg
bottom of page